Glowyskinshop.com

Some by mi Real Cica Calming Care Mask

Lek 290
Some By Mi Real Cica Calming Mask është një maskë pambuku e mbushur me një sasi të madhe esence. Kjo maskë do t'ju dhuroje lëkurë të fortë dhe elastike që nuk irritohet aq lehtë nga stimujt e jashtëm. Ekstrakti i cicas (Centella Asiatica) qetëson lëkurën e përflakur në mënyrë efektive, zbeh shenjat e akneve dhe ul menjehere skuqjen. Pas maskes lekuren do e ndjeni me te hidratuar, me elastike dhe me me shume shkelqim.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi