Glowyskinshop.com

Some by mi MIRACLE AC CLEAR SPOT TREATMENT 10g

Lek 1,890
Some by mi MIRACLE AC CLEAR SPOT TREATMENT është çelësi për të mposhtur aknet e vazhdueshme dhe për  të parandaluar rritjen e akneve duke hequr P.acnes në lëkurë.Some By mi Miracle AC Clear Spot Treatment është këtu për t'ju ndihmuar me këtë!
Produkti është formuluar me ACREMEDY™, i cili është krijuar nga përbërës të patentuar për të vrarë 'Demodex' që parandalon dhe eliminon P.acnes, të përzier me teknologjinë ekskluzive të Some by Mi.

Ndërsa balta e gjelbër si pastë në shtresën e lëkurës thahet ngadalë, ajo thith plotësisht papastërtitë brenda poreve dhe i largon ato. Është një trajtim i plotë AC që nuk është irritues, por i butë!

Përfitimet kryesore

Një trajtim njollash me formulën e tij të patentuar ACREMEDY™ që ndihmon në përmirësimin e zonave të trazuara si njollat ​​dhe aknet.

Eshte i mbushur me ujë të pemës së çajit që qetëson lëkurën.

Formulë pa acarim që ka përfunduar testin e irritimit të lëkurës së ndjeshme.

Largon sebumin e tepërt nga lëkura me PHA, AHA, LHA dhe BHA.

Formula përjashton 20 lloje përbërësish artificialë dhe kanë kaluar testin jokomedogjenik dhe të certifikuar vegan.

Përdorimi: Ne fund te rutines aplikojeni drejtpërdrejt tek aknet. Ne rastin kur vendoset ne darke mbajeni gjate gjithe naten dhe ne mengjes pastrojini me lares.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi