Glowyskinshop.com

Some by mi Diamond Brightening Calming Glow Luminous Ampoule Mask

Lek 290
Një fletë maskë përmban një shishe ampoule të pasur me ekstrakte natyrale.Teknologjia Derma Seal e mban produktin vetëm brenda në lëkurë. Me pluhur diamante 100ppb dhe Pearl Extract, maska ka efekt zbardhues dhe nutricional. Aplikojeni në fytyrë dhe lëreni të veprojë për 15-20 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi