Glowyskinshop.com

Some by mi CLEAR SPOT PATCH 18pcs

Lek 552.50 Lek 650
Një shtesë e re në serinë e famshme 30 Days Miracle të markës, këto ngjitese hidrokoloidale të papërshkueshme nga uji inkurajojnë shërimin e akneve duke absorbuar materialin e akneve dhe duke mbrojtur plagën kundër infeksionit bakterial. Aplikojeni në lëkurë të pastruar dhe të tharë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi