Glowyskinshop.com

Some by mi BYE BYE BLEMISH VITA TOX BRIGHTENING BUBBLE CLEANSER 120g

Lek 1,190 Lek 2,290

Larës rifreskues fytyre, i formuluar me Yuja Extract, Jeju green tangerine dhe 18 lloje vitaminash.
Përmban granula Konjac të cilat kanë funksion eksfoliant. Larësi shkumon gjatë masazhimit dhe pastron efektivisht lëkurën ndërkohë që pasurohet lëkura me vitaminë C, për një efekt ndriçues.
Aplikoje në lëkurë dhe shiko teksa shkumohet për të të ofruar një pastrim të lëkurës si asnjë produkt tjetër ❤️

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi