Glowyskinshop.com

Some by mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Foam 100ml

Lek 1,890
Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Acne Clear Foam është një pastrues i bute trajtues i akneve për të ndihmuar në rafinimin e strukturës së lëkurës dhe kontrollin e yndyrës së tepërt. Formuluar me AHA, BHA dhe PHA për të hequr qelizat e vdekura të lëkurës dhe për të pastruar poret, ndërsa Truecica™ qetëson lëkurën.

I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, duke përfshirë lëkurën e ndjeshme.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi