Glowyskinshop.com

Some by mi AHA.BHA.PHA 30 Days Miracle clear body cleanser 400g

Lek 2,190
Larësi I trupit largon aknet dhe kontrollon nivelin e sebumit. Largon qelizat e vdekura me AHA,PHA DHE BHA,qetëson lëkurën me 10,000ppm TrueCica, ingredientin e patentuar te SOMEBYMI, si dhe Hottuyina Extract.Lëkura juaj e trupit qëndron e pastër nga yndyra, djersa dhe aknet. Aplikoni një sasi gjatë dushit dhe masazhojeni mire.

Customer Reviews

Based on 1 review Write a review

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi