Glowyskinshop.com

SKINRx LAB MadeCera Real Green Mask 20ml

Lek 390
Maskë sheet e cila kontrollon nivelin e sebumit dhe targeton yndyrën e tepërt. Me Green Tea Extract, Okra Extract dhe Mungbean. E testuar dermatologjikisht. Aplikojeni në fytyrë dhe lëreni të veprojë për 15-20 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi