Glowyskinshop.com

SKINRx LAB MadeCera Real Blue Mask 20ml

Lek 390
Maskë e pasuruar me Lava Seawater dhe agave blu. Hidratuese dhe qetësuese. Acidi hialuronik kyç lagështinë në lëkurë. Aplikojeni në fytyrë dhe lëreni të veprojë për 15-20 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi