Glowyskinshop.com

Skin1004 Madagascar Centella Watergel Sheet Ampoule Mask

Lek 390
Maskë sheet në trajtë xheli e cila përmban trefishin e masës standarte së hidratimit. Hidraton dhe zbut intesivisht lëkurën. Ingredienti kyç është Centella Asiatica, bima shëruese. Aplikojeni për 20 minuta dhe mos e shpëlani, por masazhoni xhelin e mbetur.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi