Glowyskinshop.com

Shiseido Senka Perfect Whip Cleansing Foam 120g

Lek 1,490

Senka Perfect Whip është pastruesi numër 1 i fytyrës në Japoni, tashmë i përmirësuar me përbërësin Aqua-In-Pool që rrit lagështinë që mbron dhe forcon lëkurën nga dëmtimet e përditshme dhe përforcon funksionin mbrojtes të lëkurës. Përveç kësaj, esenca e fshikëzës së mëndafshit të Senka-s përmirëson elasticitetin e lëkurës për lagështi më të qëndrueshme pa lënë një ndjenjë shtrëngimi!

Shkuma e pasur dhe e dendur mbështjell lëkurën dhe pastron butësisht fytyrën pa hequr lagështinë për lëkurë të pastër dhe të hidratuar.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi