Glowy Skin Albania

Shiseido Fino Premium Touch Hair Oil 70g

Lek 2,490
Shiseido Fino Premium Touch Hair Oil është një vaj për trajtimin e flokëve që riparon intensivisht flokët e dëmtuar. Nëse keni provuar maskën e famshme Shiseido Fino Premium Touch Hair, atëherë ky vaj flokësh është një trajtim i mrekullueshëm pasues për t'i mbajtur flokët tuaj të ndihen edhe më të shëndetshëm dhe të shndritshëm.

Nëse flokët tuaj janë të thatë ose të prirur për t'u dëmtuar nga kushtet e vështira të motit, rrezet UV ose trajtime të tilla si ngjyrosja, vaji i flokëve Fino Premium Touch nga Shiseido do të ndihmojë në riparimin e flokëve tuaj dhe zbutjen e strukturës së tyre.

Vaji i flokëve Fino riparon intensivisht edhe dëmtimet më të vogla, duke i ndihmuar flokët tuaj të bëhen më të shëndetshëm dhe të ndihen të lëmuar dhe me plot shkelqim.

Vetë vaji i flokëve ka një fund të lehtë që nuk është shumë ngjitës dhe nuk do t'i lërë flokët tuaj aspak të yndyrshëm. Produkti kaq gjithashtu ka një aromë freskuese lulesh.
Aplikojeni në flokë gjysmë të thatë ose të thatë.
Filloni me një sasi të vogël dhe aplikoni vajin e flokëve në skajet e flokëve tuaj gjysmë të thatë ose të thatë. Për flokë të gjatë, rekomandohet të përdorni një pompë të plotë të produktit.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi