Glowy Skin Albania

Shiseido Eyelash Curler

Lek 1,490
Arrinji bukurinë e mahnitshme të qerpikëve me Shiseido Eyelash Curler. I njohur për inxhinierinë e tij të saktë dhe dizajnin ergonomik, kjo mjet ikonik ofron kthim dhe ngritje të pamëbarueshme për qerpikë që sfidojnë gravitetin.


Pikat Kyçe:

-Artizanati i Përpiktë: Shiseido Eyelash Curler lartohet për dizajnin e tij të lëmuar dhe të qëndrueshëm që siguron performancë optimale me çdo përdorim.

-Dizajni i lakuar: Përgatitur për të përputhur të gjitha format e syve, mbulesa e silikonit e lakuar i ngrit dhe i kthen qerpikët nga rrënja, duke krijuar një efekt natyral që hap sytë.

-Kapëse e rehatshme: Krijimi i posaçëm i dorezës ofron një kapje të rehatshme dhe të sigurt, duke lejuar kontroll të saktë dhe kthim të lehtë pa shqetësime apo tërheqje.

-Rezultate të Qëndrueshme:  Ofron një kthim dramatik dhe të qëndrueshëm që qendron gjatë gjithë ditës.


Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi