Glowyskinshop.com

SecretKey Starting Treatment Essential Mask (1 maske)

Lek 390

Maskë pambuku me përmbajtje Galactomyces, aloe vera dhe ekstrakt kastraveci  të cilat garantojnë një lëkurë të pastër dhe të shëndrtishme. Sinergjia e ingredientëve kontrollojnë balancën e ujit dhe vajit dhe e mbajnë lëkurën në gjendje të balancuar dhe të optimizuar.

Përdorimi: Aplikoni maskën në fytyrë të pastër, pas tonerit. 2. Lëreni të veprojë për 10-20 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi