Glowyskinshop.com

RYO Hair Strengthen & Volume Shampoo 550ml

Lek 2,590

 

Ryo Hair Strengthen & Volume Line është zhvilluar për flokë të dobët dhe të hollë që lidhen me problemet e rënies së flokëve. Ai përmban një përzierje të bimëve të çmuara koreane që ndihmojnë në promovimin e qarkullimit të gjakut në lëkurën e kokës, duke përmirësuar shëndetin e kokës.

Shampoja ka veti forcuese dhe volumizuese qe ndërton 2,2 herë më shumë volum të flokëve pas përdorimit (rezultati i vetë-testit të studiuesit Amore Pacific). Soja e mbledhur në uthull për 1-2 javë përmban aminoacide më të larta se një fasule e përgjithshme. Maksimizon efektin e rritjes së volumit të flokëve duke qene se permban sojë të fermentuar të mbledhur në uthull (chokong të fermentuar) e cila përmban plot aminoacide. 
PARANDALIMI EFEKTIV I RËNJES SË FLOKËVE - Fasulet e zeza sigurojnë ushqim për rrënjët e flokëve duke përmirësuar qarkullimin e gjakut në lëkurën e kokës, duke parandaluar në mënyrë efektive rënien e flokëve për burrat dhe gratë.
Ekstrakti i houttuynia Cordata është përdorur si një barishte mjekësore që përmirëson qarkullimin e gjakut për të nxitur rritjen e flokëve. Kjo barishte ndihmon në zvogëlimin e infeksioneve të kokës, kruajtjes dhe zbokthit, ndërsa rigjallëron skalpin tuaj. 
Zinku qe gjendet në fasule është thelbësor për rritjen e flokëve. Proteina e saj me bazë bimore ndërton folikula të shëndetshme të flokëve dhe mungesa e zinkut dhe proteinave mund të rezultojë në rënie të flokëve dhe strukturë të dobët të flokëve.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi