Glowyskinshop.com

Rovectin Skin Essentials Conditioning Cleanser 175ml

Lek 1,990

Rovectin Conditioning Cleanser është një pastrues i butë, me pH të ulët dhe hidratues që pastron papastërtitë e përditshme pa e zhveshur lëkurën tuaj nga barriera e saj mbrojtëse dhe lagështia.  Larësi nuk e lë lëkurën të shtrënguar pas pastrimit, perkundrazi e le te lëmuar, të pastër dhe të hidratuar.  Nuk ka aromë artificiale, por do të vini re një aromë të lehtë kokosi nga një derivat natyral i vajit të kokosit.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi