Glowyskinshop.com

Rovectin Lotus Water Cream 60ml

Lek 1,990

Ky krem uji është një hidratues i butë nga linja e pastër e Rovectin, që hidraton lëkurën me përbërës të pastër me burim nga natyra. Duke qenë se përmban 75% ekstrakt të ujit Lotus, ndihmon në pastrimin e lëkurës për një teksture të shëndetshme, të pastër dhe më elastike. Me Kaempferol, ky krem gjithashtu ndihmon në rivendosjen e ekuilibrit të lëkurës dhe është efektiv në vetitë kundër plakjes. Rekomandohet për ata që duan një hidratues vetë-pastrues, hidratues të thellë me një teksturë të lehtë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi