Glowyskinshop.com

Round lab Soybean Nourishing Cleanser 150ml

Lek 1,990
Një pastrues që siguron ushqim të thellë për lëkurën tuaj dhe formon një barrierë mbrojtëse hidratuese për të ruajtur hidratimin.
Formuluar me lëndë ushqyese të sojës dhe adenozinë për të ndihmuar në bërjen e lëkurës tuaj dukshëm më të fortë dhe më të shëndetshme.
I pasuruar me pesë lloje farash që largojnë mbetjet dhe qelizat e vdekura të lëkurës për të krijuar një strukturë të lëmuar të lëkurës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi