Glowyskinshop.com

Romand Twinkle Pen Liner 01 Silver Flake

Lek 1,190
Rom&nd Twinkle Pen Liner është nje penel i lëngshem me perla me ngjitje të lartë që i shton shkëlqim dhe thekson syte tuaj. Fuqia e tij e fortë fiksuese është rezistente ndaj lotëve dhe djersës duke siguruar që pamja juaj të qëndrojë gjatë gjithë ditës. Maja e furçës e lëmuar dhe elastike është e lehtë për t'u përdorur lejon aplikim të saktë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi