Glowy Skin Albania

Romand Juicy Lasting Tint 39 ODD GRAPE

Lek 1,590

Rom&nd Juicy Lasting Tint është një nuancë buzësh me shumë pigmentim me një shkëlqim të lëngshëm. Ngjyra qëndron gjatë gjithë ditës dhe krijon buzë të plota me shkëlqim 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi