Glowyskinshop.com

ROMAND Juicy Lasting Tint #23 Nucadamia

Lek 1,590
Rom&nd Juicy Lasting Tint është një nuancë buzësh me shumë pigmentim me një shkëlqim të lëngshëm. Ngjyra qëndron gjatë gjithë ditës dhe krijon buzë të plota me shkëlqim 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi