Glowyskinshop.com

ROMAND Juicy Lasting Tint #22 Pomelo Skin

Lek 1,590
Tintet gjysmë të qarta janë frymëzuar nga frutat dhe arrat verore, duke përfshirë pomelo, qershi, rrush dhe arrë makadamia dhe u japin buzëve një shkëlqim dhe butesi.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi