Glowyskinshop.com

Romand HAN ALL BROW FIXER 9gr

Lek 1,490
Krehni, jepni formë dhe teksturizoni vetullat tuaja me fiksuesin e vetullave Han të gjitha të rom&nd. Lë një fund mat jo të yndyrshëm, me pamje natyrale, pa grumbullim ose ngjitje. Për pastrime të shpejta dhe të lehta gjatë gjithë ditës—ose një prekje e veçantë përfundimtare në rutinën tuaj të grimit.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi