romand

ROMAND Better Than Shape 02. Walnut Grain

Lek 990

Palete per konturimin e fytyres nentone te ngrohta për t'ju ndihmuar të skalitni fytyrën tuaj në pamjen tuaj të dëshiruar! Këto pluhura perhapen lehtesisht, nuk krijojne fallout dhe do të lënë një përfundim natyral.
02 Drithëra arre - Një hije e konturit me ton të ngrohtë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi