Glowyskinshop.com

Romand Better Than Palette 01.Pampas Garden

Lek 2,690

Një paletë sysh me 10 tone neutral dhe të ngrohta të përshtashme për cdo ton lëkure, me një paketim praktik dhe me kualitet. Tonet janë të pigmentuara dhe njëkohësisht të lehta në sy.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi