Glowyskinshop.com

Romand Better Than Palette 00.Light & Glitter Garden

Lek 2,690

Një paletë sysh me 10 tone neutral dhe të ngrohta të përshtashme për cdo ton lëkure, me një paketim praktik dhe me kualitet. Tonet janë të pigmentuara dhe njëkohësisht të lehta në sy.

Grimca ultra të imta me formulën e mat të rom&nd
Dewy glitters me formulë të qëndrueshme
Spektri i gjerë i ngjyrave për të gjitha nuancat e lëkurës

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi