Glowyskinshop.com

Romand Better Than Eyes 02. Dry Rose

Lek 1,490

Paletë tonesh sysh me ngyra të harmonizuara duke variuar nga matt deri në glitter, për përdorim të përditshëm dhe në raste festive. E formuluar me ingredientë të cilët thithin yndyrën për një makeup që zgjat.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi