Glowyskinshop.com

Romand BETTER THAN CHEEK 02.PEACH CHIP

Lek 790

Ngjyra të bukura dhe pigmentim natyral. Krijon me anë të pigmenteve fine një blush faqesh të shëndetshëm dhe plot vitalitet. Efekt blurring dhe shkon me të gjitha tonet e lëkurës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi