Glowyskinshop.com

Rom&nd ZERO CUSHION

Lek 1,890 Lek 2,490

Një fondatinë cushion (kompakte në paketim) e fortifikuar me sistemin Air Light, ofron një rezultat semi matt të lehtë dhe perfekt. Formulimi është kundër ujit, yndyrës dhe oksidimit të produktit. Mbulim perfekt kundër pucrave, poreve dhe korrektim toni të lëkurës. Përdorimi: Aplikoni fondatinën me furcen puff të gjendur në paketim.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi