Glowyskinshop.com

Rom&nd PRO BLENDING PUFF

Lek 990
Teksturë ekskluzive imituese e lëkurës për një përfundim të shpejtë dhe të përsosur. Zgjat 3-5 herë më shumë se çdo sfungjer tjetër grimi. Sipërfaqja e madhe e rrumbullakosur e sfungjerit siguron një aplikim të shpejtë, ndërsa tipi i konturuar ofron saktësi.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi