Glowyskinshop.com

Rom&nd Lip Mate Pencil 05 Taupey shade

Lek 1,190
Lapsi Rom&nd Lip Mate eshte nje laps per buzet me një teksturë kremoze me kohezgjatje te larte. Formula fiksohet pa probleme në buzë pa njollosje  pas aplikimit. Produkti përmban një furçë për të lejuar përzierjen e saktë dhe të lehtë. Ngjyrat e ndryshme përputhen me të gjitha nuancat e lëkurës, duke përfshirë 2 ngjyra bazë, 2 ngjyra të mbivendosura dhe 1 ngjyrë hije natyrale.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi