Glowyskinshop.com

rom&nd JUICY LASTING TINT 18. MULLED PEACH

Lek 1,590

Arrini një look të buzëve të ëmbla dhe të shëndritshme me këtë vibrant lip tint, e cila vjen me ngjyra të ndryshme të pigmentuara që zgjasin gjithë ditën. Nuk krijon vajosje të buzës. Për një look makeup Korean, aplikoni pak në pjesën e brendshme të buzës, ndërsa për një look më të plotë në të gjithë buzën.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi