Glowyskinshop.com

Rom&nd Better Than Palette 03.Rosebud Garden

Lek 2,690

Një paletë sysh me 10 tone të ftohta dhe të trëndafilta, të përshtashme për cdo ton lëkure, me një paketim praktik dhe me kualitet. Tonet janë të pigmentuara dhe njëkohësisht të lehta në sy.

Përdorimi: Aplikoni produktin me furcë sipas dëshirës tuaj.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi