Glowyskinshop.com

Rom&nd Better Than Eyes Music Series 01. Dry Apple Blossom

Lek 1,490

Paletë tonesh sysh me ngyra të harmonizuara duke variuar nga matt deri në glitter, për përdorim të përditshëm dhe në raste festive, e frymëzuar nga tonet e luleve të thara. E formuluar me ingredientë të cilët thithin yndyrën për një makeup që zgjat.

Përdorimi: aplikoni në zonat e dëshiruara me furcë. 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi