Glowyskinshop.com

ROHTO Melano CC - Anti-spot Vitamin C Essence 20g

Lek 2,490

Ky serum përmban derivate të vitaminave C dhe E për të ndihmuar në zbehjen dhe parandalimin e njollave të errëta si dhe plagëve të akneve. Përbërësi aktiv, acidi etilik askorbik ndihmon në ndriçimin e shenjave të akneve, ndërsa glicirizati i dikaliumit dhe timoli ndihmojnë në reduktimin e skuqjes, acarimit dhe eliminimin e baktereve që shkaktojnë aknet.

Përdorni Melano CC Vitamin C Essence nga Rohto Mentholatum nëse jeni duke luftuar me probleme të lëkurës të lidhura me aknet ose zona specifike problematike në fytyrën tuaj. Efektet e lehta dhe ndriçuese do t'ju mahnitin pas vetëm disa përdorimesh!


Aplikojeni pas pastrimit dhe tonifikimit në zonën përkatëse ose në të gjithë fytyrën.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi