Glowyskinshop.com

Real Barrier Control-T Spot Patch 128ea

Lek 890

Patch të formuluar me acid -salicilik, tea tree leaf water dhe cypress leaf. Vendosini në zonat problematike dhe lërini për 8-12orë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi