Glowyskinshop.com

Pyunkang Yul Skin set 20

Lek 3,490

Pyunkang Yul zbaton mençurinë e lashtë aziatike të shëndetit holistik për kujdesin e lëkurës. Gjetja dhe ruajtja e ekuilibrit të vajit dhe lagështisë në lëkurën tuaj është e domosdoshme për të arritur një lëkurë të shëndetshme. Ky edicion i kufizuar i kompletit të dhuratave Pyunkang Yul është i kuruar për të gjitha llojet e lëkurës për të ruajtur ekuilibrin e vajit dhe lagështisë në lëkurë dhe për të rivendosur lagështinë e lëkurës aty ku nevojitet.

Seti përfshin tre produkte me madhësi të plotë; Toner Essence 100ml, krem riparues 50ml intensiv dhe shkumë pastruese 40ml.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi