Glowyskinshop.com

Pyunkang Yul ATO Travel Kit

Lek 2,790

Pyunkang Yul ATO Travel Kit është një komplet udhëtimi me produkte miniaturë nga koleksioni popullor i produkteve Pyunkang Yul ATO. Kompleti i udhëtimit përmban:

- ATO Wash&Shampo Blue Label 50ml
- ATO Lotion Blue Label 50ml
- ATO Cream Blue Label 30ml
- Locion ATO Moisturizing Soothing Xhel 30ml

Produktet nga sfera e produkteve ATO janë formuluar me kujdesin maksimal dhe janë të përshtatshme për lëkurën e ndjeshme dhe të thatë që është e prirur ndaj reaksioneve atopike. Ky është një set  për të pastruar dhe ushqyer të gjithë trupin. I pershtatshem edhe per femije te vegjel dhe bebe.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi