Glowyskinshop.com

Pyunkang Yul ACNE Dressing Mask Pack (1 maske)

Lek 290
Nje set sheet masks të specializuar për zona me akne. Shumë hidratuese dhe qetësuese, fokusi kryesor I setit me 4 sheet masks është të vendoset mbi zonat në fytyrë me problematikë aknesh.
Përdorimi: 1. Pastroni fytyrën dhe vendosni toner 2. Aplikoni sheet mask në zonat e dëshiruara dhe e mbani 10-15 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi