Glowyskinshop.com

PURITO Oat-in Silky Toner 200ml

Lek 2,490
Rrethoni lëkurën tuaj me thjeshtësi qetësuese.
Një shpëtimtar qetësues i lëkurës 2-në-1, Toneri PURITO Oat-in Silky është një zgjidhje hibride për kujdesin e lëkurës që bashkon më të mirën e një toniku dhe kremi tradicional. Shtesa më e fundit në linjën e njohur të tërshërës.
E krijuar për të qetësuar dhe hidratuar, formula unike 2-në-1 është bërë e mundur nga Teknologjia Ultra-fine Emulsion. Kjo teknikë është përgjegjëse për dhënien e strukturës së lehtë dhe qumështore të tonerit, duke e lejuar atë të ngjitet mirë në lëkurë dhe të parandalojë avullimin e shpejtë të lagështirës si një krem. Duke e lënë lëkurën të rifreskuar dhe me një mbarim të butë, Toneri Oat-in Silky është një domosdoshmëri për llojet e lëkurës së thatë dhe të ndjeshme.
Toneri Oat-in Silky përmban vetëm dhjetë përbërës, 68.09% e të cilëve janë të bazuar në tërshërë. Përbërësit e tërshërës , ndihmojnë për të hidratuar dhe ushqyer thellësisht lëkurën – duke siguruar hidratim afatgjatë. Siç sugjeron edhe emri, ky tonik e lë lëkurën të butë dhe ndihmon në lehtësimin e lëkurës së thatë. I testuar në lëkurë të ndjeshme, Toneri Oat-in Silky nuk është irritues.
Në vend të paketimeve më tradicionale në kuti ose të mbështjellura, ky toner vjen me një etiketë letre Arcopack që përshkruan përbërësit, udhëzimet dhe më shumë. Shishja e saj CR50 përmban gjithashtu detaje të produktit me reliev për të eliminuar nevojën për një etiketë plastike. Këto zgjedhje të qëllimshme ndihmojnë në uljen e vëllimit të lëndës së parë të përdorur në prodhim dhe thjeshtojnë procesin e riciklimit.

Rezultate reale

Në një sondazh të konsumatorëve, pjesëmarrësit përjetuan hidratim afatgjatë dhe reduktim të thatësisë. Toneri me tërshërë të mëndafshtë gjithashtu ndihmoi në qetësimin e acarimit para-ekzistues dhe e la lëkurën të ndjehet më e ushqyer.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi