Purito

Purito Dermide Cica Barrier Sleeping Pack

Lek 2,390

 

𝘕𝘫𝘦 𝘴𝘭𝘦𝘦𝘱𝘪𝘯𝘨 𝘱𝘢𝘤𝘬 𝘮𝘦 𝘧𝘶𝘯𝘬𝘴𝘪𝘰𝘯 𝘵𝘦 𝘥𝘺𝘧𝘪𝘴𝘩𝘵𝘦: 𝘮𝘢𝘴𝘬𝘦 𝘥𝘩𝘦 𝘩𝘪𝘥𝘳𝘢𝘵𝘶𝘦𝘴. 𝘔𝘶𝘯𝘥 𝘵𝘦 𝘱𝘦𝘳𝘥𝘰𝘳𝘦𝘵 𝘯𝘦 𝘥𝘢𝘳𝘬𝘦, 𝘯𝘦 𝘧𝘶𝘯𝘥 𝘵𝘦 𝘳𝘶𝘵𝘪𝘯𝘦𝘴 𝘱𝘢𝘴 𝘩𝘪𝘥𝘳𝘢𝘵𝘶𝘦𝘴𝘪𝘵, 𝘰𝘴𝘦 𝘮𝘶𝘯𝘥 𝘵𝘦 𝘻𝘦𝘷𝘦𝘯𝘥𝘦𝘴𝘰𝘫𝘦 𝘩𝘪𝘥𝘳𝘢𝘵𝘶𝘦𝘴𝘪𝘯. 𝘘𝘦𝘵𝘦𝘴𝘰𝘯, 𝘳𝘪𝘱𝘢𝘳𝘰𝘯 𝘥𝘩𝘦 𝘮𝘣𝘳𝘰𝘯 𝘭𝘦𝘬𝘶𝘳𝘦𝘯 𝘯𝘨𝘢 𝘧𝘢𝘬𝘵𝘰𝘳𝘦𝘵 𝘦 𝘫𝘢𝘴𝘩𝘵𝘦𝘮 𝘥𝘦𝘮𝘵𝘶𝘦𝘴. 𝘗𝘦𝘯𝘨𝘰𝘯 𝘩𝘶𝘮𝘣𝘫𝘦𝘯 𝘦 𝘩𝘪𝘥𝘳𝘢𝘵𝘪𝘮𝘪𝘵 (𝘶𝘫𝘪𝘵 𝘵𝘳𝘢𝘯𝘴𝘦𝘱𝘪𝘥𝘦𝘳𝘮𝘢𝘭) 𝘥𝘶𝘬𝘦 𝘧𝘰𝘳𝘤𝘶𝘢𝘳 𝘣𝘢𝘳𝘳𝘪𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘦 𝘭𝘦𝘬𝘶𝘳𝘦𝘴 𝘥𝘩𝘦 𝘥𝘶𝘬𝘦 𝘯𝘹𝘪𝘵𝘶𝘳 𝘳𝘪𝘨𝘫𝘦𝘯𝘦𝘳𝘪𝘮𝘪𝘯.

𝑷𝒆𝒓 𝒄𝒊𝒍𝒂𝒕 𝒍𝒆𝒌𝒖𝒓𝒂 𝒌𝒆𝒔𝒉𝒊𝒍𝒍𝒐𝒉𝒆𝒕?
E përsosur për lekurat normale, te thata, mikse, te dehidratuara dhe sensitive.

 

 

PËRBËRËSIT KRYESOR

Ekstrakt Centella Asiatica: ky përbërës është përdorur për shumë vite në mjekësinë tradicionale për shërimin e plagëve dhe vetitë anti-inflamatore. Ka shumë përbërës shërues dhe qetësues të lëkurës që janë të mahnitshëm për aknet, skuqjen, ekzemën dhe ndjeshmërinë e lëkurës.

Squalane: Një hidratues i shkëlqyeshëm sepse ndihmon lëkurën me humbjen e ujit trans epidermal, bllokon lagështinë dhe zbut lëkurën. Gjithashtu nuk është asnjëherë i yndyrshëm apo i rëndë për lëkurën.

Vaji i farës së jojobës: është i pasur me vitamina dhe minerale, vaji i farës së jojobës mbron lëkurën nga agresionet e jashtme dhe ofron një efekt fantastik hidratues. Përveç kësaj, vaji i farës së jojobës kontrollon prodhimin e sebumit dhe ka një efekt pastrimi të thellë, pasi shkrin papastërtitë, pikat e bardha dhe pikat e zeza brenda poreve, si dhe produktet e grimit.

Camellia Sinensis: Çaji jeshil është një nga përbërësit natyralë më të hulumtuar me aktivitet antioksidues të dëshmuar, mbrojtje UV, veti anti-inflamatore, përfitime antikancerogjene dhe antimikrobike. Çaji jeshil dhe çaji i bardhë i ndajnë këto veti dhe janë një zgjedhje e shkëlqyer për anti-plakjen dhe gjithashtu për sëmundjet e lëkurës duke përfshirë rosacea, aknet dhe dermatitin atopik.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi