Glowyskinshop.com

PURITO Bentolin Pore Clay Mask 120gr

Lek 2,290
Maska me argjilë pore Purito Bentolin ka çelësin për pastrimin e lëkurës, duke e çliruar lëkurën nga sebumi i tepërt, poret e bllokuara dhe kontrollon prodhimin e sebumit. Me 4 lloje të ndryshme balte, ajo tërheq papastërtitë nga poret si një magnet. Katërshe e mahnitshme: kaolinë, bentoniti, hiri vullkanik dhe pluhuri i qymyrit - i mban larg shpërthimet akneike dhe pikat e zeza. Heq butësisht qelizat e vdekura të lëkurës dhe pikat e zeza për të zbuluar dukshëm më të rafinuar dhe të njëtrajtshme.
E fundit, por jo më pak e rëndësishme, është Vegan, Cruelty Free dhe shumë i përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme!

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi