Glowyskinshop.com

I'm Meme POWER MAGNET SETTING SPRAY

Lek 1,990
Spray Power Magnet Setting është një sprej për fiksimin e grimit që ngjitet në lëkurë si një magnet dhe e mban grimin pa levizur për 24 orë. Vjen në format 60 ml, shishe me spërkatje me presion të lartë me madhësi të përshtatshme që çliron mjegull jashtëzakonisht të imët që thahet shpejt.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi