Glowyskinshop.com

Petitfee Dry Essence Hand pack 2sheets

Lek 490
Maska e duarve përqafon duart pa probleme për të lejuar thithjen maksimale të kremit të duarve dhe ekstraktit të aloes për duar më të buta dhe më të buta.

Formulim kremi me lëndë ushqyese të koncentruar që japin lagështi të thellë në lëkurën e thatë të duarve.
Shtresa të dyfishta për të parandaluar avullimin e përbërësve aktivë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi