Glowyskinshop.com

PERIPERA Sugar Twinkle Liquid Glitter #01 Glitter Wave

Lek 1,190
Shkëlqim holografik opal që përmban dritën shkëlqyese që reflekton koleksion momentesh të ndritshme dhe verbuese. Kapni momente të ndritshme dhe vendosini ato drejt në sytë tuaj! Me një formulë xheli hidratues që përmban më shumë se 65% lagështi, ngjitet lehtë edhe në zonat e lakuara të syve, duke siguruar një përfundim të qëndrueshëm dhe të pastër, pa shkrirjen e perlave. Shkëlqimi i lëngshëm vjen në një formulë xheli uji të qëndrueshëm dhe shumë ngjitës që nuk grumbullohet. E pajisur me një majë të imët për aplikim të saktë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi