Glowyskinshop.com

PERIPERA Pure Blushed Sunshine Cheek Afternoon Red #03

Lek 1,490
Një koral i butë pjeshke pastel që të kujton rrezet e diellit në mëngjes, u jep faqeve një ngjyrë të butë për të theksuar mollezat tuaja. Grimcat e pluhurit ngjiten pa probleme në lëkurë, duke krijuar një ngjyrë natyrale dhe duke shtuar gjallerine ne faqet tuaja.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi