Glowyskinshop.com

PERIPERA Pure Blushed Sunshine Cheek #07 Milky Peach

Lek 990 Lek 1,490

Një ngjyre puder pastel si rrezet e diellit në agim, kur gjithçka që dëshironi të bëni është të qëndroni në shtëpi. Eshte e pershtatshme me lekurat me nuanca të ngrohta dhe të ftohta.

Formula pudër rrëshqet pa mundim dhe përzihet pa probleme në lëkurë duke i shtuar ngjyrë të mrekullueshme dhe shkëlqim të shkëlqyeshëm çdo çehre. Grimcat e buta dhe të imta japin pigmentim të qartë dhe transparent pastel

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi