Glowyskinshop.com

PERIPERA Pure Blushed Sunshine Cheek #05 Dusky Rose

Lek 1,490


Një trendafil pastel si rrezet e diellit në agim, kur gjithçka që dëshironi të bëni është të qëndroni në shtëpi. Eshte e pershtatshme me lekurat me nuanca të ngrohta dhe të ftohta.

Formula pudër rrëshqet pa mundim dhe përzihet pa probleme në lëkurë duke i shtuar ngjyrë të mrekullueshme dhe shkëlqim të shkëlqyeshëm çdo çehre. Grimcat e buta dhe të imta japin pigmentim të qartë dhe transparent pastel

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi