Glowyskinshop.com

PERIPERA Pure Blushed Sunshine Cheek #04 hazel orange

Lek 790 Lek 1,490
Një ton i ngrohtë nude qelibar që ju kujton një pasdite me diell. Formula pudër rrëshqet pa mundim dhe përzihet pa probleme në lëkurë duke i shtuar ngjyrë të mrekullueshme dhe shkëlqim të shkëlqyeshëm çdo çehre. Grimcat e buta dhe të imta japin pigmentim të qartë dhe transparent pastel

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi