Glowyskinshop.com

Peripera Ink Velvet + Lip Liner Set

Lek 2,190

Një set special buzësh qe vjen me 2 ngjyra, nje laps per buzet dhe nje lip tint qe ndihmojne në krijimin e një pamje të guximshme dhe dramatike të buzëve. Rrëshqet në buzë pa probleme dhe pa grumbullim.

Seti 01 Rosy Nude përmban Peripera Ink Velvet tint në nuancën 17 dhe një laps buzësh në nuancën përkatëse.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi